Online általános iskolai felvételi felkészítő szakkörök - jelentkezés

A Keszthelyi Vajda János Gimnázium tanárai a hatévfolyamos képzésre jelentkező tanulók felkészülését matematika és magyar, valamint a nyolcadik évfolyamos tanulók felkészülését angol, német és biológia tantárgyakból hetenkénti online tananyagmegosztással támogatják. A nyolcadik évfolyamosok matematika felkészítő foglalkozásai online kontakt órák formájában kerülnek megtartásra.

A tanulók a felkészítő foglalkozásokra az alábbi hivatkozáson elérhető online űrlap kitöltésével és beküldésével jelentkezhetnek. A jelentkezés visszaigazolásaként a jelentkezőknek hozzáférést küldünk a felkészítő csoportok Google Tanterem kurzusaihoz, ahol elérik a megosztott tananyagokat (hatodik évfolyamos matematika és magyar, nyolcadik évfolyamos angol, német, biológia), illetve csatlakozni tudnak az online kontakt órákhoz (nyolcadik évfolyamos matematika).

Várjuk a mielőbbi jelentkezéseket és jó felkészülést kivánunk!

 

 

A felkészítő szakkörök anyaga és egyéb információi folyamatosan kerülnek fel az adott szakkör Google Tanterem kurzusába.

A 8. évfolyamos matematika kontakt órák időpontja: szerdánként 14:30-tól 15:30-ig a Google Meeten keresztül.

 

Kérjük, hogy a jelentkezéseket követően figyeljék az önök által megadott email címet, majd jelentkezzenek be az oda megküldött azonosítóval és jelszóval az iskolai GSuite fiókba és ellenőrizzék az erre a címre érkező leveleket, majd jelentkezzenek a kurzusokra! A jelentkezési űrlapot csak egyszer töltsék ki!

 

Címkék