Tájékoztató a pótfelvételik lebonyolításáról

A pótfelvételi időpontok 2022. január 27., ill. február 4., du. 14 óra 

Az 1., illetve a 2. pótló vizsganapon az intézményvezetőhöz benyújtott kérelem alapján azok a tanulók vehetnek részt, akik igazoltan COVID-19 fertőzésben szenvedtek, vagy igazoltan házi karanténba kerültek, továbbá egyéb, önhibájukon kívül eső elháríthatatlan ok folytán nem tudtak megjelenni a tanév rendje szerinti központi írásbeli vizsgán, ill. a 2. pótló nap esetében a január 27-i pótnapon.

Kérjük, hogy a pótfelvételire érkező tanulók legkésőbb 13.30-ra érkezzenek meg a Keszthelyi Vajda János Gimnázium főtéri épületébe (8360 Keszthely, Fő tér 9.). A felvételi lebonyolítására a 22-es teremben kerül sor.

Kérjük, hogy a tanulók arcképes igazolványt (személyi vagy diákigazolvány), valamint a matematika felvételihez használható segédeszközöket (vonalzó, körző, szögmérő) hozzák magukkal!

A fertőzés kockázatának minimalizálása érdekében az épületbe csak a felvételiző tanulók léphetnek be, a szülők nem. A tanulóknak az épületbe történő belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés, továbbá az intézmény közösségi tereiben (folyosó, mosdók) az orrot és szájat eltakaró maszk viselése. Egy tanteremben max. 10 tanuló ír felvételi dolgozatot. Az ülésrend kialakításánál ügyelünk a legalább 1,5 méteres távolság betartására. A magyar és matematika dolgozat megírása közötti szünetben a tanulók csak mosdóba mehetnek el, a folyosókon nem csoportosulhatnak.

Címkék