2024-02-16 Vajda Bál

„Úgy tartják, a gyermekkor kitörölhetetlen,
emléke elkísér a sírig – sőt talán nemcsak a szívekbe
vésődnek az emlékek, hanem a szemekbe is.” 
(Karády Anna)

Vajda-bál a dzsungelben

A monoton iskolai életet megtörő, hagyományos táncmulatságot a gimnazisták minden tanévben nagyon várják. Maradandó élményt jelent a számukra, hogy egy elegáns estélyen vehetnek részt, ahol közösen szórakozhatnak a barátaikkal és a tanáraikkal.

Miután a vendégek egy tornateremből dzsungellé varázsolt mesevilágba léptek, alkoholmentes pezsgővel koccintottak, és elfoglalták a helyüket. A műsor nagyon változatos volt. Varga Sz. Gábor igazgató úr köszöntőjét követően a vendégek a Nagyváthy Néptáncegyüttes bécsi keringőjét láthatták. A táncbemutató után Farkas Berta tanárnő énekeltette meg a 423 résztvevőt az énekkar és egy rögtönzött kis zenekar segítségével. A „Nyitány” c. részlet „A dzsungel könyve” c. musicalből osztatlan sikert aratott. Az ínycsiklandó svédasztalos vacsora és a házi sütemények elfogyasztása után az Airforce Tánciskola tanítványai hangolták közös táncra a társaságot. Az utolsó produkcióhoz meglepetésként a vállalkozó kedvűek is csatlakozhattak, így egy igazi flash mobbal (villámcsődülettel) indult a buli, melyhez DJ Dorian és csapata szolgáltatta a zenét. Az est egyik fénypontjának számított az értékes fődíjak kisorsolása.

A rendezvényt hosszú előkészítő munka előzte meg, amit a 11. évfolyamos diákok, az osztályfőnökeik és a szüleik vállaltak azért, hogy mosolyt csaljanak a tanulók arcára, és felejthetetlen élményeket szerezzenek nekik.

Az este igazi ünnep volt, mely igényes szórakozási keretet nyújtott az intézmény diákközössége és tanárai számára. Hálás köszönet jár a rendezvény támogatóinak minden önzetlen felajánlásért, mellyel hozzájárultak a program megvalósításához, és mindenkinek, aki szívvel-lélekkel tett azért, hogy a résztvevők igazán jól érezhessék magukat!

Egyedné Molnár Eszter
 

Kapcsolódó galéria

2024-02-16 Vajda Bál

Címkék