Vajda Plakett 2020/2021.

A Vajda 2000 Közhasznú alapítvány minden évben a Vajda Plakettel díjazza azt a tanárt, aki kiemelkedő munkájával öregbítette gimnáziumunk hírnevét. Minden évben egy támogatói díj is kiosztásra kerül, amivel az Alapítvány azokat jutalmazza, akik az iskolai nevelő-oktató munkához jelentős támogatást nyújtottak. A díjakról a nevelőtestület titkos szavazással dönt. 

A 2020/2021-es év tanári díjazottja egy olyan kolléga, aki többszörös osztályfőnökként számos nemzedék életszemléletét formálta, tanári példamutatásával nagy tiszteletet vívott ki a kollégák és a diákok körében, fanyar humorával és jó előadókészségével magára vonja a hallgatósága figyelmét; aki több munkaközösséget is hosszú éveken át vezetett, aki a tanórai kereteken kívül is neves meghívott előadókkal színesítette a tanulók és kollégái műveltségét; akinek tanítványai kiemelkedő érettségi és versenyeredményeket értek el, és akit a végzős tanulók többször is megválasztottak a négy év legjobb tanárának. A 2020/2021-es Vajda Plakett tanári díjazottja Hinger Tamás tanárúr. Gratulálunk a kitüntetéshez! 

A Vajda Plakett támogatói díját idén Szántóné Palánki Edit kapta, aki az iskolai Szülői Szervezet elnökségi tagjaként hosszú éveken át kiemelkedő és önzetlen munkájával támogatta iskolánkat. Köszönjük odaadó munkáját! 

 

Címkék