Tájékoztató a középiskolai írásbeli felvételi lebonyolításáról - 2024. január 20. (Frissítve!)

Az Oktatási Hivatal tájékoztatója a felvételi tudnivalókról
(10. pont: megtekintés, észrevételezés és fellebbezés)

 


 

A hat és négy évfolyamos gimnáziumi képzésre jelentkező tanulók a központi magyar és matematika írásbeli felvételit a Keszthelyi Vajda János Gimnázium főtéri épületében írják meg (8360 Keszthely, Fő tér 9) 2024. január 20-án (10.00-12.00).

Kérjük, hogy a tanulók 9:15-től kezdve, de legkésőbb 9:40-re érkezzenek meg, és hozzanak magukkal arcképes igazolványt (személyi vagy diákigazolvány) valamint a matematika felvételihez használható segédeszközöket (vonalzó, körző, szögmérő).

A felvételi vizsga alatt okosóra, illetve más okos eszköz használata nem megengedett. Ezért kérjük, hogy a tanulók a felvételi vizsgára ilyen eszközöket ne hozzanak magukkal. Amennyiben mégis lesz náluk okos eszköz, azt a vizsga megkezdése előtt kikapcsolt állapotban a tanári asztalra ki kell tenniük.

Az udvaron parkolóhelyet nem tudunk biztosítani, ezért kérjük a kedves szülőket, hogy a városi parkolóhelyeket vegyék igénybe!

A felvételire érkező diákokat az aulából vajdás segítő diákok kísérik tovább a kijelölt tantermekbe.

Külön, személyre szóló értesítést a felvételi helyszínéről és időpontjáról nem küldünk ki.

A tanulók eredményeiket 2024. január 25-től kezdve az írásbeli felvételin kiosztott kód segítségével tekinthetik meg a gimnázium honlapján keresztül. 
A felvételi dolgozatok megtekintésére és az értékelő lapok átvételére január 26-án lesz lehetőség 8.00-16.00 óra között a Főépület II. emelet 19-es termében.

Szeretettel várjuk a felvételizőket és mindenkinek sikeres felvételit kívánunk!

Címkék